Uncategorized

CEDIA odhaluje vzdělávací program pro ISE 2017

Cedia, společný podnikový partneři Integrated Systems Europe (6.-10. února 2017, Rai Amsterdam), oznámil rozsáhlý vzdělávací program pro ISE 2017, jehož cílem je posílit technické dovednosti a pomáhat řídit a pomáhat řídit Vylepšení podnikání pro domácí technologické profesionály v celém regionu…

Účastníci mají přístup k více než 30 vysoce kvalitním školením po dobu čtyř dnů na RAI v Amsterdamu a pokrývají obrovskou a rozmanitý škálu témat. Budou mít také příležitost pokročit ve své kariéře tím, že absolvují certifikační zkoušky Cedia vysoce respektovaného elektronického systémového techniky (ESC-T), návrháře (ESC-D) a certifikací síťových specialistů (ESC-N). Všechna místa v programu profesního rozvoje ISE 2017 v Cedii jsou k dispozici pro předběžnou rezervaci, přičemž účastníci jsou schopni využít diskontovaného výcvikového průsmyku ISE 2017, což opravňuje vstup do neomezených vzdělávacích sezení Cedia na akci (platí vyloučení) za časnou ptačí nízkou cenu ve výši 275 EUR pro členy Cedia (350 EUR pro členy neetidace). Jednotlivé třídy z výcvikového programu Cedia ISE 2017 jsou k dispozici také pro účastníky, kteří mají zabírat za ceny la carte. Tyto mimořádné ceny jsou platné do 15. ledna 2017.

„ISE 2017 je cílem číslo jedna pro domácí technologické vzdělávání v EMEA,“ říká Simon Buddle, ředitel vzdělávání společnosti Cedia. „Účastníci mohou dosáhnout podstatného kroku vpřed ve svém profesním rozvoji tím, že na akci absolvují školení Cedia. Máme vzrušující škálu kurzů, které poskytují nepostradatelné informace o nově vznikajícím trendu, nových technologiích a obchodní praxi a poskytují vynikající, velmi dobře informované přednášející. Účastníci mohou také postupovat svou kariérou tím, že zasedají důležitá certifikační zkouška CEDIA. S takovým nádherným programem, který je nabízen, a tak skvělým obchodem, který je k dispozici s tréninkovými průkazy ISE 2017, vyzývám profesionály domácí technologie, aby v Amsterdamu co nejlépe využili svůj čas a zarezervovali si svá místa na těchto mimořádných školeních v Cedii dnes. “

Z technologického hlediska budou kurzy pokrývat inovace směřující naši cestu vedenou řadou působivých odborníků na předmět z celého světa, včetně Rich Green, Michael Heiss, Peter Aylett, Richard Hollinshead a Guy Singleton. CEDIA Education na ISE 2017 získá za hodinu výcviku jeden CEU (Cedia Education Unit) a poskytne cestu k udržení jejich certifikace CEDIA.

Mezi zvýraznění vzdělávání patří celodenní kurz designu domácího kina, celodenní relace budování stojanu a pokročilý sítí. Budou také zasedání o technologické integraci pro superyachty, vzdálenou správu, opětovné vyskytující se příjmy, pohlcující zvuk, designové myšlení, zvuk hi-definice, hlasové ovládání a mnoho, mnohem více.

Dalším výjimečným aspektem vzdělávacího programu Cedia bude účast renomovaného amerického obchodního guru Leslie Shiner. Leslie představí poprvé zasedání v ISE, včetně:

Varování! Vyhněte se těmto 10 jednoduchým věcem, které vás mohou vyřadit z podnikání

Porozumění práci, náklady, produktivitě a efektivitě

„Pracujte chytřejší, ne těžší“ workshop pro majitele podniků

Chcete -li si koupit výcvikový průkaz ISE 2017 pro vzdělávání Cedia nebo proveďte rezervace pro jednotlivé školení a certifikační zkoušky, podívejte se na www.iseurope.org.

Chcete víc? – Sledujte nás na Twitteru, jako jsme my na Facebooku, nebo se přihlaste k našemu RSS kanálu. Tyto zpravodajské příběhy můžete dokonce získat e -mailem, každý den přímo do vaší doručené pošty.

Sdílejte toto:
Facebook
Cvrlikání
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mailem
Více

Whatsapp
Tisk

Skype
Tumblr

Telegram
Kapsa