Uncategorized

Přichází na Idswest 2012

se na to připravit: Suzanne Dimma a Mark Challen jsou připraveni přivést svůj styl chytrý na západní pobřeží pro třetí rok Home & Home v Idswestu. 8. výroční přehlídka rezidenčního stylu probíhá příští víkend od 27. do 30. září a drží crème de la crème národní i celosvětové scény ve stylu interiéru – vše pod jednou střechou Haute. Tato událost získala pověst pro předvádění těch nejlepších nových současných i špičkových trendů, konceptů i produktů, stejně jako tento rok, nebudou výjimkou. (Toto publikování blogu je sponzorováno společností Idswest.)

Připojte se k návrhářům i vystavovatelům v úvodní noci na večer hudby, zábavy, módy i – programu – designu. Poté, co vytvoříte metodu s vstupem návrhů a vzorů poskytovaným obecným barvou – budete se chtít zastavit a lépe se podívat na jeho šest odlišných prostorů! -Přejděte na Bocci baru oznámením pro smíšený nápoj a také uvažujte o jeho instalaci upravené scénou. Instalace, kterou vyvinul Omer Arbel, inovativní ředitel geniální firmy ve stylu Vancouveru Bocci.

Podívejte se na obchodní den GE Café v pátek 28. a také slyšet od zasvěcených tržních zasvěcených, jako je designér Michael Green, který bude sdílet své nejnovější a nejvíce excitující projekty. Získejte chuť La Dolcé Vita od italského designéra a designéra Piero Lissoniho, když prozradí motivaci a také přístup za jeho instalací na místě a také chaty o jeho stylovém procesu. Lynda Reevesová, ohromená Lissoni’s Lounge, se vyvinula pro IDS12 (viz výše) a ve sloupci dubna 2012 pitvala své triky.

V sobotu 29., Suzanne a Mark se vydávají na pódium za to, co je určitě vrcholem víkendu – alespoň to rádi věříme! Poslouchejte své triky ve stylu vnitřního stylu, když sdílejí několik svých preferovaných domů naplněných osobností ze stránek H&H, a také se podívat do svých domovů. Zkontrolujte Mark’s Bistro Kitchen Area Reno a také nádhernou koupelnu Suzanne – mají nějaké vynikající koncepty, které vám pomohou objevit váš vnitřní dekoratér.

V neposlední řadě však v sobotu i v neděli nenechte ujít vždy zasahující hvězdu HGTV, Tommy Smythe. Poskytuje módní služby pro malé prostory.

Mezi další nejdůležitější přehlídky nemohu vynechané patří jeden z druhu okresu (pro všechny narkomany Etsy), Studio North, který obsahuje nervózní styly od mladých, nastávajících talentů a také jaký je váš dilema stylu? Oblast, kde si můžete povídat jeden na jednoho s návrhářem o všech vašich interiérových quandariích.

Ať už je váš styl nebo rozpočet jakýkoli, objevíte mnoho vystavovatelů i designérů, aby vyhovovali vašemu vkusu do mnoha inspirativních roku IDSWEST. Jako by to nebylo dostatečné motivace, snižte naše jméno za 2 $ z lístků. Stačí jít na IDSwest.com a také jít do marketingového kódu, Houseandhome.

Foto kredity: 1. BOCCI2. Home & House April 2012 vydání, fotografie Jasona Stickley3. Portrét Suzanne Dimma od Jasona Hudsona a Mark Challen Portrait od Arash Moallemi4. Home & House prosinec 2009 Vydání, fotografie Michaela Graydona