Uncategorized

Užitečný gadget týdne: Toshiba Canvio Connect II 3TB Přenosný pevný disk

Ať už je to garáž nebo pevný disk, je pravděpodobné, že pokud jste jako my, vždy vyplníte dostupný prostor. Takže když se nás Toshiba zeptala, jestli bychom chtěli vyzkoušet jejich nejnovější přenosný pevný disk, řekli jsme ano.

Přenosný pevný disk Toshiba Canvio Connect II je trendy a drobná malá jízda, ale drží neuvěřitelné 3TB dat.

Jeho lesklá červená povrchová úprava (i další dostupné barvy) mu dává kvalitní vzhled a pěkně se hodí do vaší ruky. Jediná modrá LED a zásuvka USB 3 jsou jediným přerušením tohoto plastového oblázku.

Os přátelský

Pro uživatele Mac je jízda užitečná přichází s Tuxera, šoférem, který vám umožní psát a číst oddíly NTFS. Tento nástroj má hodnotu asi 20 liber a ušetří méně zkušeností s uživateli potíže s formátováním jednotky v mnohem více přátelském MAC FS.

Znamená to také, že jednotka snadno přenese data mezi Mac a Windows. Můžete samozřejmě rozdělit jednotku pomocí formátu podle vašeho výběru.

Rychlost

Přestože Toshiba není nejrychlejší jízdou, jakou jsme kdy vyhodnotili (přečtěte si a píše kolem 120 MB/s), je to pro většinu mnohem více než dostačující.

Zjistili jsme, že je ideální pro přenos souborů a přijímání našich filmů a dalších médií na Hols. a také úžasná hodnota.

Přenosné pevné disky společnosti Toshiba Canvio Connect II začínají za přibližně 50 GBP za 1 TB a za tuto verzi 3TB přecházejí kolem 100 GBP.

K dispozici od Amazonu

1 149 recenzí

Toshiba Canvio Connect II 500 GB Přenosný externí pevný disk 2,5 palce USB 3.0 – Blue – HDTC805EL3AA
Přenosný externí pevný disk s kapacitou 500 GB
Ultra rychlý přenos rychlosti s USB 3.0 (USB 2.0 kompatibilní)
Software pro automatiku

Nákup na Amazonu

Toshiba.eu

Sdílejte toto:
Facebook
Cvrlikání
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mailem
Více

Whatsapp
Tisk

Skype
Tumblr

Telegram
Kapsa

Poslední aktualizace na 2021-10-04 / Affiliate Links / Images z Amazon Product Advertising API